Om oss

Vi heter Mikael Wallsbeck och Fredrik Weibull och utöver den här bloggen driver vi företaget Imagine that. Vi arbetar med prestationspsykologi inom idrotten och näringslivet. Inom idrotten föreläser vi och arbetar med föreningar, klubbar, lag, grupper, tränare och individuella idrottare. Vi har bland annat skrivit boken Träna tanken – en bok om mentala föreställningar i idrotten.

Fredrik Weibull Träna tanken Imagine that

Fredrik Weibull har en European Masters i Sport and Exercise psychology. Han doktorerar i idrottspsykologi och mer specifikt mentala föreställningar (visualisering). Han har med sin gedigna kunskap om mentala föreställningar tagit fram och utvecklat ett mätinstrument som har han presenterat och lärt ut runt om i världen. Fredrik arbetar med prestationspsykologi inom idrotten och näringslivet. Han har arbetat med idrottare i flera olika idrotter, t.ex. tennis, golf, ishockey, rytmisk gymnastik och fotboll. Fredrik sitter även i styrelsen för European Network of Young Specialists in Sport Psychology (ENYSSP). Kontakt: fredrik@imaginethat.se; 0767978260.

Agentia frukost. Foto, Fabian Wester

Mikael Wallsbeck har en gedigen utbildning i idrottspsykologi med goda akademiska meriter. Han har en European Masters i Sport and Exercise Psychology. Han genomförde både sin kandidat- och magisteruppsats inom ishockey där han intervjuade elitishockeyspelare om deras visualiseringsupplevelser. Idag vidareutbildar sig Mikael till KBT-terapeut och arbetar med prestationspsykologi inom idrott och näringsliv. Mikael är också ordförande i Svensk Idrottspsykologisk Förening (SIPF). Kontakt: Mikael@imaginethat.se; 0739950847.

 

 

Annonser