Om oss

Den här bloggen drivs av Fredrik Weibull som är en idrottspsykologiska rådgivare. Fredrik arbetar med prestationspsykologi inom idrotten och näringslivet. Inom idrotten föreläser och arbetar han med idrottsföreningar, klubbar, lag, grupper, tränare och individuella idrottare (han arbetar med idrottare inom alla möjliga idrotter, mycket inom tennis och golf). Han har bland annat skrivit forskningsartiklar om idrottspsykologi och en bok om mental träning: Träna tanken – en bok om mentala föreställningar i idrotten.

Nu under hösten 2021 arbetar Fredrik även deltid på Högskolan i Halmstad där han bland annat föreläser inom bland annat idrottspsykologi och arbetspsykologi.

Boka tid hos Fredrik här. 

Fredrik Weibull: fredrik@imaginethat.se; 0767978260

Fredrik Weibull

Grundare av bloggen
Fredrik Weibull och Mikael Wallsbeck grundade bloggen den 20 maj 2010. Mikael har drivit bloggen tillsammans med Fredrik och skrivit texter och mental träning och idrottspsykologi från start fram till oktober 2021.

Mikael är en idrottspsykologisk rådgivare (och har Steg-1, KBT) arbetar med prestationspsykologi inom idrotten och näringslivet. Han föreläser, arbetar med idrottsföreningar, idrottslag och företag. Han arbetar i med grupper och individuellt med idrottare, tränare, medarbetar och chefer. Om du vill boka tid hos Mikael så ring eller maila honommikael.wallsbeck@gmail.com; 0739950847.

_5DS0725 (2)
Fredrik Weibull och Mikael Wallsbeck (idrottspsykologiska rådgivare)