Julklappstips: Träna tanken – en bok om mentala föreställningar i idrotten

Imagine that AB bjuder på årets bästa julklappstips: Träna tanken – en bok om mentala föreställningar i idrotten. Ni kan beställa boken. 

Det är en bok som handlar om mentala föreställningar (visualisering). Genom att läsa boken lär ni er mer om mentala föreställningar och vad det innebär. Ni lär er även om hur ni kan använda er av tekniken på ett bra sätt och hur ni kan träna upp er föreställningsförmåga. Boken är skriven av Fredrik Weibull, Mikael Wallsbeck och Anders Almgren. 

Boken är främst skriven för idrottare men den är även givande att läsa för tränare, föräldrar, cirkusartister, artister, skådespelare, mentala coacher, idrottspsykologiska rådgivare, terapeuter, psykologer samt medarbetare och chefer. 

Tre exemplar av Träna tanken - en bok om mentala föreställningar i idrotten ligger på en julduk tillsammans med inslagspapper och snören. I inlägget tipsas läsaren om att köpa boken Träna tanken så därför är det väldigt passande med en bild på när man slår in boken Träna tanken.

Om ni är intresserade av mentala föreställningar är det här en bra artikel: ”Seeing the difference: Developing Effective Imagery Scripts for Athletes”. Den handlar om mental träning och mer specifikt hur du skriver effektiva föreställningsövningar i idrotten.

Mvh,
Fredrik och Mikael (idrottspsykologiska rådgivare)

Annons

En reaktion på ”Julklappstips: Träna tanken – en bok om mentala föreställningar i idrotten

  1. Pingback: Personlig utveckling | Fredrikweibull's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.